Personlige plakater

Personlige plakater trender lige nu og er blot en videreudvikling af det i forvejen super populære plakatmarked. Den øgede efterspørgsel på flot og billig kunst har virkelig gjort plakaten tilgængelig, hvilket betyder at du også nu kan bestille dem helt personlige.

Lige nu er der 5 typer personlige plakater der trender, og det er disse:

  • Fotoplakater
  • Navneplakater
  • Fødselsplakater
  • Stjernetegnsplakater
  • Kæledyrsplakater

Fotoplakater

Fotoplakater er den første type personlige plakat, og da også en af dem der er mest personlige. Der er forskellige muligheder for at lave personlige fotoplakater, man kan lave store lærredstryk el. enkelte plakater med et foto på el. man kan lave såkaldte fotocollager.

Fælles for fotoplakater er at man bruger billeder man selv har taget med sit kamera el. sin telefon og laver det til et stort tryk på en plakat.

Navneplakater er en anden type personlig plakat der er vældig populær. En navneplakat kan være mange ting, men det grundlæggende ved en navneplakat er at der er mulighed for at tilføje ens eget navn el. en man kenders navn.

Typisk bliver navneplakater brugt som gaver el. sjove indslag til polterabend, fødselsdage, konfirmationer mm. Den mest populære brug er dog på børneværelset, hvor man ofte ser en børneplakat med børnemotiver og i mange farver, men med et barns eget navn på. Det kunne også være en fødselsplakat, som er den næste personlige plakat vi nævner.

Fødselsplakater

Fødselsplakater er nok den mest populære personlige plakat. Her er der stor forskel på hvad man kan personliggøre fra plakatshop til plakatshop. Nogle tilbyder unikt design, mens andre tilpasser designet efter babyens størrelse ved fødsel, men fælles for alle fødselsplakater er at man får personliggjort den med navn, dato, vægt og højde ved fødsel.

Der er rigtig mange forskellige fødselsplakater og det handler om at vælge den du er mest fascineret af, og som du synes passer bedst ind i din indretning.

Stjernetegnsplakater

En anden og lidt anderledes type personlig plakat er en med stjernetegn på, som skaber et mere unikt billede af hvem man er. Det taler meget ind i astrologi, så man skal nok være tilhænger af dette for at ville synes en stjernetegnsplakat er det rigtig personlige valg, men generelt er der her tale om smukke plakater.

En plakat med ens stjernetegn på kan se ud på flere forskellige måder, nogle er lavet med symbolet for en stjernetegn og andre er lavet med stjernetegnet på himlen. Typisk findes der også navn på disse plakater for at vise at det netop er en personlig plakat og for hvem der er det.

Kæledyrsplakater

Sidst men ikke mindst så kan vi godt lide at hylde vores kæledyr og her er der flere steder dukket mulighed for at få lavet en personlig kæledyrsplakat op.

Et af de sjoveste bud på en kæledyrsplakat jeg har set, er hvor et gammel renæssance maleri bliver lavet om til en royal person, men med dit kæledyrs ansigt på. Men der findes mange kæledyrsplakater med mulighed for at tilføje egen tekst og navn.

Der er mange forskellige personlige plakater, og et af de steder du finder et stort udvalg af personlige plakater er hos Familieplakater.dk der har fokus på at lave personlige plakater til familien, og allerede nu har navneplakater, fødselsplakater og stjernetegnsplakater.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *